Σχεδιασμός συσκευασίας ελαιολάδου prosfora. Η συσκευασία είναι minimal γραφιστικής απόδοσης, με λευκό φόντο και μαύρα στοιχεία. Το σήμα δεσπόζει στο κέντρο, ενώ η υπόλοιπη πληροφορία στοιχειοθετείται χαμηλά στη συσκευασία του ελαιολάδου. Η συσκευασία σφραγίζεται με μαύρο φελό.
prosfora
Logotype Design, Brand Identity, Packaging Design, Conceptual work​​​​​​​
Prosfora (greek προσφορά /pɾo.sfoˈɾa/) the act of offering, giving someone something solemnly as a sign of respect, love, religious worship, etc. That was the core idea of the brand, offering a superior quality extra virgin olive oil to the consumers.
Austere black and white color palette in combination with the clean use of typography, brings forward the absolute purity of the product, while achieving a modern and elegant design. The signature of the brand derives from the greek letter "π" written in calligraphy, placed in the core of a olive shape to resemble the core value of the brand's prosfora-offer of premium quality products.
Σχεδιασμός μπροστά και πίσω όψης συσκευασίας ελαιολάδου prosfora. Ενώ η στη μπροστά εικονίζεται το σήμα, λογότυπο και τίτλος του προϊόντος, στην πίσω είναι σχεδιασμένος ο διατροφικός πίνακας και τα στοιχεία του παραγωγού.
Γραφιστική απεικόνιση της σχεδιαστικής προσέγγισης του σήματος του ελαιολάδου prosfora. Το σήμα σχηματίζεται από το γράμμα "π", όπως συνηθιζόταν να γράφεται παλιά, το σχήμα της ελιάς και την έννοια του πυρήνα της. Έτσι δημιουργείται το χαρακτηριστικό σύμβολο του brand.
Σχεδιασμός συσκευασιών prosfora σε διαφορετικά μεγέθη, 500 και 250 ml.
Απόδοση σχεδιασμού prosfora, βάσει εταιρικής ταυτότητας, σε τενεκέ λάδι. Στην προκειμένη περίπτωση όλα τα στοιχεία είναι σε αριστερή περασιά, με το σήμα πάλι να είναι ψηλά ιεραρχικά στη συσκευασία.
Σχεδιασμός σειράς συσκευασιών infused ελαιολάδου prosfora. Οι συσκευασίες διαφέρουν στο σχεδιασμό, καθώς ο φελός είναι ξύλινος και το φόντο, αντί άσπρου, είναι μονόχρωμο βάσει των συστατικών του ελαιολάδου. Τα προϊόντα είναι infused με βασιλικό, σκόρδο και τσίλι και η χρωματική κωδικοποίηση είναι πράσινο, μπεζ/καφέ και κόκκινο αντίστοιχα.
Back to Top